top of page
ShowMessenDuoDiesel.png

THEATERVOORSTELLINGEN 

De Grote Desillusie Show is de nieuwe theatervoorstelling van Duo Diesel. Een voorstelling over teleurstellingen en verwachtingen. En over angst. Met natuurlijk jongleren en acrobatiek en een paar verschrikkelijke illusies. Om de verwachtingen een beetje te temperen... Dit is waarschijnlijk de slechtste voorstelling van dit jaar en waarschijnlijk zelfs dat dan weer niet. De voorstelling is uniek en niet echt met iets anders te vergelijken. Première is op 19 juli in Theater Tinnenpot in Gent. Geschikt voor theaters en scholen. Kan vanaf 2024 ook in de verkorte versie buiten gespeeld worden.

 

BUITENTHEATERVOORSTELLING FIJNSTOF

Gewapend met boormachines, scheerschuim en 5 grote ballen struikelen Tonny en Marco regelmatig over de rode draad van de voorstelling. Poppenspel, een pantomime en moderne dans. Met jongleren en acrobatiek, maar dan net anders. Kom meelachen met en genieten van Duo Diesel op straat. 

SPECIALE VOORSTELLINGEN/ OP MAAT

Duo Diesel maakt ook speciale voorstellingen. Voor de kerstmarkt in Dordrecht maakte het duo een kerstvoorstelling. Duo Diesel speelde huiskamervoorstellingen, openingen, intermezzo's tijdens een congres en voorstellingen op school. Heb je een speciale vraag of idee, neem contact op. Meestal vinden we dat leuk.

ACTS

bottom of page