ShowMessenDuoDiesel.png

THEATERVOORSTELLING FIJNSTOF

Duo Diesel met absurde circustheatervoorstelling Fijn Stof. Een voorstelling in de regie van Ton Brandsen. Over lichtheid en zweven met natuurlijk jongleren en acrobatiek. Maar ook met muziek, dans en illusies. De voorstelling is uniek en niet echt met iets anders te vergelijken. Geschikt voor theaters en scholen.

 

BUITENTHEATERVOORSTELLING FIJNSTOF

Gewapend met boormachines, scheerschuim en 5 grote ballen struikelen Tonny en Marco regelmatig over de rode draad van de voorstelling. Poppenspel, een pantomime en moderne dans. Met jongleren en acrobatiek, maar dan net anders. Kom meelachen met en genieten van Duo Diesel op straat. 

 

NIEUW PROJECT: Begonnen met de corona gerelateerde werktitel -op Anderhalve Meter-, inmiddels omgedoopt tot -KAR-. Een volledig vrijstaande modulaire voorstelling met een aantal verassende acts en vondsten. De eerste try-out is op 5 juni in Hoogezand.

SPECIALE VOORSTELLINGEN/ OP MAAT

Duo Diesel maakt ook speciale voorstellingen. Voor de kerstmarkt in Dordrecht maakte het duo een kerstvoorstelling. Duo Diesel speelde huiskamervoorstellingen, openingen, intermezzo's tijdens een congres en voorstellingen op school. Heb je een speciale vraag of idee, neem contact op. Meestal vinden we dat leuk.

ACTS