top of page

Physical Comedy 

DUO DIESEL

BIOGRAFIE

Tonny Mulder

Tonny Mulder turnde al op jonge leeftijd en ging later naar de ALO. Als acrobaat en entertainer was hij jarenlang actief in het duo Mulder en Dol. Binnen Stichting STUG ontwikkelde Tonny verschillende acts, waaronder de acrobatiekact It Pays the Rent. Ondertussen maakte hij bij het jeugdcircus Santelli uit Groningen een aantal voorstellingen als artistiek leider. Als muzikant, acrobaat en speler heeft Tonny met Duo Diesel weer een nieuw platform om zijn grenzeloze creativiteit te botvieren.

DUO DIESEL 

Tonny Mulder en Marco Bonisimo zijn samen Duo Diesel. Gebruikmakend van verschillende disciplines maken ze Physical Comedy. Op zoek naar de absurditeit van het (circus-)theater. Diesel speelt acts van 5 tot 60 minuten. Binnen en buiten en voor alle leeftijden. Diesel speelt op Scholen, in Theaters en op Straattheaterfestivals. 

 

Fijnstof Buitentheater (2012-2016)

Kerosine, schuurvoorstelling (2012-2014)

Fijnstof (theatervoorstelling), regie Ton Brandsen (2012-heden)

Grofstof, straattheater (2016-2018)

Leet Nait, Gronings Variété met een knipoog (2014)

Theatersnack (2016)

De Grote Desillusie Show (2018-heden)

Kerstrevue (2016-2019)

Fijnstof (2.0), buitentheater ( 2018-heden)

Marco Bonisimo

Marco Bonisimo begon op 19 jarige leeftijd op advies van zijn oma met jongleren. Niet lang daarna ging hij naar de circusschool, waar hij zich specialiseerde tot jongleur. Marco is in het bezit van een Guinness Wereld Record, een hand vol Nationale Jongleertitels en werd winnaar van het Nederlands Kampioenschap Kunstschaatsen op het onderdeel showrijden in 2014.

Hoewel hij veel plezier beleefd aan het verbazen van mensen met zijn kunsten, is het zijn droom om circus betekenisvol te maken door trucs in te zetten in dienst van een voorstelling. Meespelen in theaterprodukties zoals de Parade-hit Man met Hoed van Circuswerkplaats Boost uit 2009 en de Mike en Thomas Kerstrevue uit 2012 en nu met Duo Diesel geven in die zin een hoop inzicht en voldoening.

QUOTES:

 

-Geweldige expressie, humor en zeer goede beheersing van verschillende circustechnieken. (Ralf van de Ree)

-Verrassend leuk, pretentieloos circustheater (Mo Brak)

-Heerlijke humor, je blijft kijken (Ina Schrik)

-Straattheater waar ik van hou (Henk Jan Smits)

FOTO'S
ShowKoordDuoDiesel.png
ShowDuoDiesel.png
DuoDiesel3.jpg
ShowDuoDieselRitme.png
bottom of page